PrincessGaia´s Diary

Well Hello there, I didnt go up this morning to make you life a living hell but if you insist I can start now!?!

Min bilder
Namn:
Plats: Gothenburg, Sweden

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. ~Herm Albright

tisdag, januari 02, 2007

Nyår OMG!!!

Vad skall man säga..vi blev 25 pers på 12 slaget.
Grevinnan o betjänten sågs och jag skrattade precis lika mycket som jag brukar. :D


Menyn för kvällen var:
Huvudrätt: Tjälknöl på älgstek med
Potatisgratäng och rotfruktsragu
Rödvin

Dessert: Hjortronparfait med färska hjortron
Hjortronlikör och kaffe/te

När maten hade ätit och en hel bålskål med piggelinbål hade druckits upp av alla våra 12 matgäster droppade resten av umgänges krets in…självklart inbjudna.

Nämnde jag att min lillebror var med? Nåväl det var han.
Jag i maskopi med många andra på festen hade bestämt oss för att statuera pojken ett exempel på hur ILLA det kan gå när man dricker.
(tanken egentligen var att få pojken o somna så vi kunde gå ut o dansa loss på Trädgår’n efteråt utan att jag behövde oroa mig för att pojken skulle vakna o undra vart alla var..(han är 15 ..och ja han klarar sig men iaf)

När klockan närmade sig 23,00 och den minst sagt berusade lillebror fick snällt tas ut på en 40 minuters promenad bestående av vatten och friskluft konstaterade vi att lillebror nog druckit på eget bevåg också inte bara det vi gav till honom.
Han hade helt enkelt hittat kylskåpet :S

Nåväl efter att den nyrastade lillebror kom tillbaka var det dags för 12 slaget. Då vakterna på restaurang BABAR ville att vi skulle komma ner och fira 12 slaget med dem begav sig alla 25 personer inkl den nu inte ALLS nyktra lillebror till avenyn med sina champagne flaskor i högsta hugg. När vi skålat klart och klättrar trapporna upp till 4: de våningen igen började det riktiga actionet.

Lillebror hade passat på och bett o få smaka på alla 25 personers champagne och va nu rejält dragen. (självklart var han under hårdbevakning av de annars mycket nyktra och skötsamma festdeltagarna..oki..inte så nyktra fest deltagarna..men vi hade iaf järnkoll på lillebror. Samt att vän E var hos oss och han var bland dom nyktraste ambulansförarna vi hade..(Han var den ende ambulansföraren vi hade)
Lillebror provade o köra lite IDO buss och det gick bra han hade mycket ansvarsfullt sällskap av Numpus som såg till att det var städat och fint efter lillebroderns visit.
(under tiden gick de angelägna toalettbesökarna hem till en vän som bor granne o ville låna hans toalett.
Nåväl..lillebror förflyttades till sovrummet med en skurhink och när han kikat ner i hinken ett par gånger så somnade han slutligen rätt utmattad..öh..med huvudet i hinken. :S

Oki bör tilläggas denna sessan klarar inte av kräk..sorry to say..jag gör inte det så när vi (4 flickor) slutligen fick upp lillebrors huvud ur hinken o ha kvicknade till lite hade han halva håret och hela örat fullt i…ja…*urk*

Då fick sessan *gulp* och det enda jag fick ur mig var ett tyst..fy fan..en grimage och –RO HIT HINKEN! O så var det min tur.
Och ja..har man börjat så…

Detta blev ett långt inlägg… förstår inte riktigt varför.
Kvällen slutade ju rätt tvärt för mig… sängen kl. 01,30 :S
Dom andra gick ut på krogen och dagen efter nåddes ajg av budskapet skitbra fest…7 kräktes..undrar om det var inkl eller exkl mig..som faktiskt inte ens var full..onykter ja..men inte full..
DVS. jag misslyckades brutalt med mitt mission om att bli full som en anka på Champagne. Hmm..nytt försök nästa gång :D

GOTT NYTT OCH GOD FORTSÄTTNING ALLESAMMAN!!!