PrincessGaia´s Diary

Well Hello there, I didnt go up this morning to make you life a living hell but if you insist I can start now!?!

Min bilder
Namn:
Plats: Gothenburg, Sweden

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. ~Herm Albright

onsdag, augusti 02, 2006

Semestertider

Nu sitter man som lunchavlösare på ett stort försäkringsbolag i receptionen.
Hit kommer alla glada semesterfirande 40-talister som passar på och ser över sina pensionsförsäkringar och fondförsäkringar lagom innan de skall i pension om ett år eller mindre.
VARFÖR i hela friden väljer man vecka 31 som är industrisemesterns sista vecka???
Så sitter man själv i receptionen 1h om dagen o visst F-N kommer alla prick på den lunchtimman.. o vill ha hjälp NU NU..:S Men "HALÅÅÅÅÅ DET ÄR LUNCH!!!!!!"

Fattar inte folk att det är knappt något folk här för alla har semester o de som är här är på LUNCH mellan 12-13?!
Så jag får inte tag i en kotte och tvingas tala om för de uppstressade semesterfirarna att de får snällt sätta sig ner eller ta ett varv på stan i en timme så att folk kommer tillbaka från lunchen.

Så vad händer..jo de sätter sig ner suckandes o pustandes o ajg stressar upp mig o försöker hitta någon som möjligen glömt koppla sin telefon men förgäves..på det här bolaget är de vana o koppla sina tel till lunchtel svararen.

Så vad gör man? jo man sitter i en foaljé på dryga 100kvm och har sura pensionär wannabees i varje soffa..nu har de väntat i 10 minuter drygt..då börjar de beklaga sig till varann att det är förjävligt att det inte finns handläggare för deras ärende...o jag mest tänker..
"HALÅÅÅÅÅ DET ÄR LUNCH!!!!!!"

Men det tar inte folk hänsyn till, äta kan handläggarna göra de övriga 7h när inte just denna kunden dyker in här bara att då har vi nån annan kund här som tänkter likadant.
SÅ vad har vi lärt oss..GÖR INGA BANK,POST eller FÖRSÄKRINGSÄRENDEN mellan 12-13 mån-fre! *djup suck* för "HALÅÅÅÅÅ DET ÄR LUNCH!!!!!!"

Hoppas jag aldrig blir sådan oförstående otålig stressad pensionär..man ahr ju hela dagen på sig o göra saker..varför göra det på lunchtid..sätt er på en trevlig restaurang o ta en kopp kaffe o en kaka o njut av livet istälelt för att sitta i en foaljé o ha taskig attityd. För "HALÅÅÅÅÅ DET ÄR LUNCH!!!!!!"

2 Comments:

Blogger Callisto said...

Kan verkligen se framför mig hur du tittade på dem och tänkte "vaffan". Hade gärna sett dig go ballistic on their asses. :) Puss puss.

augusti 02, 2006 11:03 em  
Blogger PrincessGaia said...

Men alltså..blir man sån stressad rullstols kärring när man fyller 64?? helt sjukt jueh..*muttrar*

augusti 03, 2006 1:10 fm  

Skicka en kommentar

<< Home